לןגן

לחמניוצ דג ורימון משגעות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 28/09/2017 | 05:24
לחמניוצ דג ורימון משגעות

תקציר המתכון: מתכון בטוח לא מחליפים נקודה!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמניות רימון ודג במיוחד לחגי תישרי

  2. מתכון של אימי היקרה שלעולם לא אחליף

  3. הצורת דג בהשראתה של חברתי שרה יוסף.

  4. בקערה נשים 2 וחצי כוסות מים פושרים, 3/4 כוס שמן, 3/4 כוס סוכר, 1 ביצה, 2 כפות שמרים וכפית גרידת לימון לערבב הכל ולתת מנוחה של 7 דק' לאחר מכן להתחיל להוסיף את הקמח וללוש לבצק רק ונעים להוסיף כף שטוחה מלח ולעבד את הבצק לפחות 10 דק. להתפיח שעה לעשות צורות ולהתפית את הצורות עוד חצי שעה . לטרוף ביצה עם כף סוכר חום ולהבריש את הלחמניות...לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת הזהבה יפה