לןגן

פיצה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 28/09/2017 | 04:49
פיצה

תקציר המתכון: הפיצה הכי טעימה שתאכלו!!!

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק- בקערה לשים כפית מלח, להוסיף חצי קילו קמח מנופה, כף וחצי סוכר, כף שמרים, 3 כפות שמן זית וכוס וחצי מים פושרים.

  2. ללוש היטב לפחות 6-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד וחלק.

  3. להתפיח חצי שעה ולהוציא אוויר.

  4. להתפיח שוב עד הכפלת הנפח.

  5. לחלק לשני כדורים חלקים ולהניח על משטח מקומח.

  6. לרדד כל כדור לפיצה דקה ולהניח על נייר אפייה.

  7. ליצוק באמצע רוטב פיצה (אפשר גם קנוי) ולמרוח על הבצק.

  8. לפזר גבינת מוצרלה מגורדת ותוספות שאוהבים.

  9. להתפיח עוד 10 דקות ובינתיים לחמם תנור על 220-230 מעלות.

  10. להכניס לשלב הכי נמוך של התנור לבערך 10-12 דקות או עד שמוכן.

  11. לרוטב הפיצה:

  12. לטגן בצל קצוץ, להוסיף חצי כף פפריקה ולטגן מעט.

  13. להוסיף 5-6 עגבניות מגורדות ושלוש כפות רסק עגבניות.

  14. לתבל במלח, כף שטוחה של סוכר, אורגנו, זעתר ושומשום ואפשר גם תבלין פיצה אם רוצים.

  15. לבשל על אש נמוכה חצי שעה בערך.