לןגן

עוגת תפוחים

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 27/09/2017 | 11:39
עוגת תפוחים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק פריך

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים לבצק

  2. מחדדים בתבנית את הבצק (על נייר אפיה או מגש משומן)

  3. חותכים את התפוחי עץ לפלחים קטנים.

  4. מוסיפים את הלימון , את הסוכר והקינמון ומערבבים עם התפוחים

  5. מסדרים את הפלחים בעיגול מעל הבצק

  6. שופכים את המיץ שנשאר על התפוחים

  7. אפשר לשים קצת סוכר מעל הכל או לפזר שקדים חתוכים

  8. מכניסים לתנור למשך 50 דקות על 180 מעלות