לןגן

אצבעות גבינה

מאת: דליה כהן קריספל, פורסם: 27/09/2017 | 05:44
 אצבעות גבינה

תקציר המתכון: נשנוש כייף וטעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש בצק מכל החומרים לבצק רך ונעים

  2. לאחסן במקרר לכל הלילה או בערך 8 שעות

  3. לחלק את הבצק ל - 3 חלקים לרדד לעלה דק לישר ולהרים את הבצק בעזרת מערוך להניח על תבנית משומנת .

  4. לימרוח בביצה ולפזר שומשום

  5. רק אחר כך לחתוך לרצועות בגודל הרצוי כמו מקלות ביגלה

  6. לאפות בחון בנוני .

  7. לא תפסיקו לאכול אותם טעיםםם