לןגן

סהרוני שקדים או פקאן נימוחים ורכים/הילה סמוכה רשתי

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 27/09/2017 | 04:16
סהרוני שקדים או פקאן נימוחים ורכים/הילה סמוכה רשתי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה נכניס את כל החומרים יחד ונערבב בסדר הבא:

  3. חמאה, א. סוכר, סוכר וניל, חלב, שקדים/פקאן, קורנפלור, קמח., א. אפייה

  4. 2. מערבבים כשתי דק' (לא יותר!), מוציאים מקערת המיקסר ומאחדים את הבצק ביד..

  5. 3. הבצק אמור להיות רך רך ונעים לא דביק ולא קשה....

  6. לעיתים חסר כף חלב או להפך כף קמח, תלוי בסוגי הקמחים והלחות...(המתכון מדוייק, זה כמעט ולא קורה)

  7. 4. קורצים עיגולים בגודל של כ-3 זיתים מגלגלים ביד ויוצרים צורת חצי ירח

  8. 5. מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ-10 דק' (עד שמזהיב בצדדים אך העוגייה עדיין בהיר.

  9. 6. לא נוגעים בעוגייה עד שהיא מתקררת לגמרי, אחרת היא תתפורר לכם!!