לןגן

מתכון מנצח לאלפחורס/הילה סמוכה רשתי

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 27/09/2017 | 03:07
מתכון מנצח לאלפחורס/הילה סמוכה רשתי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. **אופן ההכנה:

  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה אנחנו מערבבים על מהירות נמוכה (זה מאוד חשוב!) את החמאה, א. הסוכר והסוכר עד שניהיה מרקם קרמי..

  3. תוך כדי עירבוב מוסיפים את החלמונים עד שנבלעים היטב (חשוב מאוד!) לבסוף מוסיפים את הקמח, א. האפייה והקורנפלור.

  4. מוציאים מהמיקסר ולשים ביד לישה קצרה רק עד איחוד חומרים.

  5. **זהו- הבצק מוכן!

  6. עכשיו קורצים עיגולים...

  7. **טיפ ליצירת עיגולים מושלמים!!

  8. הכינו לידכם קערה עם קמח ומידי פעם טיבלו את הקורצן שלכם בקמח, זאת על מנת שהעיגול ייצא בצורה מושלמת ולא יידבק כלל לקורצן.

  9. **אפייה:!

  10. אפייה בכפתור האפייה (לא טורבו) 180 מעלות כ-רבע שעה.

  11. שימרו על הצבע הלבן של העוגייה!

  12. **איך יודעים שמוכן?

  13. כשהעוגייה נפרדת בקלות מהתבנית

  14. **ריבת חלב מומלצת- של וילי פוד בצנצנת זכוכית

  15. לאחר ההרכבה של העוגייה לצפות הצדדים עם קוקוס