לןגן

בקלאווה פילו הילה סמוכה רשתי

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 27/09/2017 | 01:49
בקלאווה פילו הילה סמוכה רשתי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

לסירופ

אופן הכנה

  1. ממסים את החמאה ומניחים בצד

  2. מניחים עלה אחד מברישים בחמאה מעליו מניחים עלה נוסף וגם אותו מברישים בחמאה

  3. שמים מילוי בקצה ומגלגלים לנחש ארוך מניחים בתבנית ועם סכין חדה חותכים ל4 או ליותר תלוי בגודל שרוצים

  4. כך, חוזרים על הפעולה עם כל העלים

  5. מכניסים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, עדיף טורבו ואופים כ-30 דק' עד שמשחים יפה..

  6. מוציאים ושופכים מעל את הסירופ, כשהבקלאווה חמה.