עוגיות סנדוויץ' פקאן/אגוזים נימוחות-הילה סמוכה רשתי
מאת: מירי עמיאל, פורסם: 27/09/2017 | 00:48
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מצרכים למתכון (100 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה)
-
קמח לבן - 2½ כוסות - סה"כ (388 גרם)
-
קורנפלור - 1/2 כוס - סה"כ (78 גרם)
-
אבקת אפייה - שקית (10 גרם)
-
סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
-
סוכר וניל - שקית (10 גרם)
-
אגוזי מלך טחונים - אריזת ניילון (100 גרם), טחונים דק.
-
חמאה - אריזת נייר (200 גרם), רכה מאוד (או מחמאה לפרווה).
-
חלב - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל), או מים לפרווה.
-
שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
אופן הכנה
-
אופן הכנת המתכון
-
1. להכניס לקערה את כל המצרכים וללוש ביד עד לקבלת בצק נעים ונוח לעבודה.
-
2. לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
-
3. ליצור מהבצק כדורים קטנים, לשטח אותם וולהניח על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. (אפשר ומומלץ גם לרדד ולקרוץ- יוצא יותר מדויק ואסתטי)
-
4. לאפות במשך כ- 8 דקות ולא לגעת בעוגיות עד להתקררות.