לןגן

"מעמול" מבצק פילו וארבעה מצרכים/הילה סמוכה רשתי

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 27/09/2017 | 00:32
"מעמול" מבצק פילו וארבעה מצרכים/הילה סמוכה רשתי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת המתכון

  2. 1. מניחים דף פילו אחד על השני ומורחים ביניהם חמאה מומסת.

  3. 2. מחלקים את שניהם ל- 8 מלבנים שווים.

  4. 3. ממלאים בממרח התמרים והאגוזים (מי שאוהב יכול להוסיף גם קינמון).

  5. 4. סוגרים היטב ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 10 דקות.

  6. 5. כך מכינים גם עם שני דפי הפילו הנוספים. ניתן לפדר באבקת סוכר.