לןגן

רוזלך

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 18/05/2015 | 18:01
רוזלך

תקציר המתכון: הייתי סקפטית..אין דברים כאלה...אחד הטעימיםםם..תשמעו שראיתי את המתכון לא רציתי לנסות...מתפצח בפה..עשר דקות אפייה..!!!..רוזלך של לנדוור..מעדןןןןןן...!!!!! וכן אין טעות..הבצק עם שמן זית..ללא סוכר..!!!!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 3 כוסות קמח...1 כוס מים ...בכוס מידה...כפית שמרים יבשים שטוחה...רבע כוס שמן זית....רבע כפית מלח....ללוש לבצק או ביד או במיקסר...עשר דקות...את המלח לשים רק אחרי חמש דקות....להניח בקערה מכוסה במגבת עד הכפלת הנפח...להוריד את האוויר מהבצק ולחלק ל 4 כדורים...ולהניח אותם על משטח מקומח..ולתת תפיחה עוד חצי שעה....לחמם תנור לחום 230 מעלות....לקחת כדור ולרדד דק דק...על משטח מקומח...לראות שהבצק מנותק מהשיש..ולא דבוק...למרוח נוטלה ולגלגל לרולדה....לחתוך חתיכות של 2 סנטים כל חתיכה ולהניח בתבנית...ולהכניס לתנור לעשר דקות..!!!!!! להוציא ולפזר אבקת סוכר..!!!טיפים: המתכון בכוס מידה...לרדד כמה דק שאפשר...לא לאפות יותר מעשר דקות...להוציא שהן לבנות...מדף אמצעי בתנור...מי שעושה בכוס חד פעמי..לשים 4 כוסות קמח...!!!..מים לשים בהדרגה...