לןגן

שיפודי פרגיות לעל האש של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 26/09/2017 | 01:41
שיפודי פרגיות לעל האש של סבתא לאה

תקציר המתכון: מתכון פשוט טעיםם, פינוק אמיתי, חגיגה אמיתית למנגל.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שיפודי מתכת או שיפודי עץ מושרים חצי שעה במים

  2. בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומכניסים את הפרגיות

  3. מערבבים היטב בעזרת כפות הידיים כך שהתבלינים יעטפו את הפרגיות היטב

  4. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים עד ללילה שלם (השריית הבשר חשובה מאוד לתוצאה סופית נהדרת)

  5. מוציאים מהמקרר, לשפד את הפרגיות ולהניח על המנגל (ממליצה את הפרגיות לצלות על המנגל בטמפרטורת החדר ולא ישר מהמקרר)

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה