לןגן

קיש גבינת עזים ועגבניות צליות טעם משגע

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 18/05/2015 | 16:02
קיש גבינת עזים ועגבניות צליות טעם משגע

תקציר המתכון: שילוב קטלני רוצו להכיו אל תפספסו

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים למלית

אופן הכנה

  1. לערבל את כל חומרי הבצק לשטח על תבנית פאי בקוטר 22 משומנת לקחת מזלג ולדקור כמה פעמים את הבצק להכניס למקפיא ל20 דקות ואז להוציא ולאפות 10 דקות. להניח להתקרר.

  2. לשים את פרוסות העגבנית על תבנית מרופדת ומשומנת, בנייר אפייה ,ולפזר את 2 הכפות שמן מעליהם לאפות במצב גריל 20 דקות.

  3. לקחת בקערה שמנת מתוקה 2 ביצים ולערבל להוסיף מלח ופלפל . שהפאי מתקרר לשפוך על הפאי לסדר את העגבניות לחתוך כל כדור של הגבינה ולסדר יפה ליד מסביב לעגבניות לפזר שום ובזיליקום ולאפות בחום 180 מעלות ל30 דקות.