לןגן

בורקס תפו"א ורוטב פטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 25/09/2017 | 20:59
בורקס תפו"א ורוטב פטריות

תקציר המתכון: ויש גם רוטב פטריות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רוטב פטריות לבורקס

  2. לטגן בצל עד לשקיפות ,להוסיף חצי גמבה חתוכה לקוביות קטנות,לטגן כמה דקות

  3. להוסיף כפית כורכום ולערבב,להוסיף פטריות חתוכות ,חופן פטרוזליה קצוצה טרייה ,כפית פטרוזליה יבשה ,פלפל שחור גרוס

  4. כפית אבקת מרק עוף פרווה ,כף קמח גדושה בכוס מים קרים מעורבבת היטב למניעת גושים ,להוסיף לסיר ולערבב ועוד כוס מים

  5. לבשל כ 20 דקות תוך כדי בחישה !אילנית בניזרי