לןגן

סינטה בתנור עם יין אדום

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 25/09/2017 | 12:56
סינטה בתנור עם יין אדום

תקציר המתכון: מנת גורמה טעימה טעימה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחרוץ עם סכין חדה חריצים עמוקים בנתח ולהכניס את שיני השום החתוכות

  2. לתבל את הנתח בשמן יין ותבלינים. להשרות כ10 דקות.

  3. להניח על רשת ומתחת מגש עם נייר כסף למיגור נוזלים אם יש.

  4. לצקת את הנוזל על הנתח.

  5. לחמם תנור תכנית אפיה טורבו 250 מעלות טורבו ולהכניס את הנתח לתנור בשלב האמצעי ל10 דקות

  6. לאחר 10 דקות להנמיך ל150 מעלות ולכסות את הנתח עם תבנית חד פעמית מלבנית ( יש תמונות)

  7. לכ-50 דקות עד 55 דקות

  8. תלוי בעובי

  9. להיזהר לא לייבש

  10. זה צריך לצאת ורדרד ועסיסי)

  11. להוציא מהתנור ולפרוס עם סכין חדה פרוסות דקות

  12. וזה יוצא חלומיייי וטעיםם