לןגן

לחמניות בצורת תפוח משגעות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 25/09/2017 | 07:24
לחמניות בצורת תפוח משגעות

תקציר המתכון: לחמניות בצורת תפוח ספוגיות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אז מה בא לכם פרח, רימון או תפוח???

  2. הכל אותו טעם!

  3. לחמניות מתוקות, מתכון של אימי באלופה

  4. במיקסר נשים 3/4 כוס שמן; 2 כפות שמרים, 3/4 כוס סוכר; ביצה 1, 2 וחצי כוסות מים פושרים ונתחיל לערבב לאיחוד נוסיף כפית מלח בסוף ... כעת נוסיף בהדרגה קילו קמח מנופה לבצק חלק. נעטוף, נתפיח שעה, ניצור צורות ונתפיח עוד חצי שעה. נערבב ביצה 1 עם כפית דבש או סילאן+חצי כפית אבקת נס קפה ונבריש את הלחמניות נחמם תנור על 200 מעלות מראש כ-20 דק' ונאפה עד לקבלת צבע יפה.