לןגן

נאן – לחם הודי שטוח במחבת

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 25/09/2017 | 05:06

תקציר המתכון: ניסיתי יציא מוצלח

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה קטנה לערבב: שמרים, סוכר ומים ולתת לזה לנוח 2 דקות.

  2. להוסיף שמן, יוגורט וביצה ולערבב.

  3. בקערה בינונית נפרדת לערבב כוס קמח ומלח.

  4. לאחד את 2 הקערות ע"י הוספת קערת הנוזלים לקערת הקמח בהדרגתיות ותוך כדי ערבוב.

  5. להמשיך להוסיף את שאר הקמח וללוש בידיים כ- 3 דקות עד שנוצר כדור בצק אחיד.

  6. לתת לבצק לתפוח בקערה מכוסה עם מגבת כ- שעה.

  7. לחלק ל-8 כדורים, לרדד אותם לעיגולים.

  8. לשים מעט שמן זית במחבת, להניח את הנאן, להוסיף מעל זעתר טרי קצוץ, כאשר יש בועות להפוך לצד שני לעוד דקה בערך.