לןגן

לאפה ביתית

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 25/09/2017 | 02:24
לאפה ביתית

תקציר המתכון: אין כמו להכין בבית, טרי וטעים!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קורט מלח בתחתית הקערה, חצי קילו קמח, כף שמרים, כף סוכר, 3 כפות שמן זית, כוס מים פושרים

  2. להתחיל ללוש ואז להוסיף חצי כוס מים קרים מעורבבים עם חצי כפית אבקת סודה לשתייה.

  3. ללוש כמה דקות לבצק אחיד ולהתפיח עד הכפלת הנפח.

  4. לחלק ל 6 כדורים ולהמתין כמה דקות..

  5. על נייר אפייה מקומח לרדד כל כדור לעלה לא דק מדי ולהתפיח 10 דקות.

  6. להניח על מחבת רחבה ללא שמן על להבה בינונית בערך 2-3 דקות מכל צד.

  7. כשמוכן לכסות עם מגבת לשמירה על רכות.