לןגן

עוגת שוקולד מעולה!!!

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 25/09/2017 | 00:25

תקציר המתכון: לא חייב מיקסר הכל מערבבים בקערה אחת פשוט וקל

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגה

סירופ סוכר

גנאש שוקולד

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד ביצים שלמות וסוכר מערבבים לקצף בהיר מעט ותפוח

  2. מוסיפים שמן, קקאו, ושוקולית מערבבים לעיסה אחידה

  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להטמעה (לא לערבב יותר מידי)

  4. יוצקים ל2 תבניות אינגליש קייק \ תבנית 24

  5. אופים על 180 מעלות 20 דקות עד חצי שעה ובודקים עם קיסם שיוצא יבש

  6. מכינים סירופ סוכר:

  7. על הגז מבשלים ביחד סוכר ומים נותנים לזה לרתוח כחמש דקות ומיד כשהעוגות יוצאות מהתנור מרטיבים טוב טוב את העוגות

  8. מכינים גנאש:

  9. מחממים את שמנת עד לסף רתיחה, שופכים על השוקולד וממתנים שתי דקות מערבבים לקרם אחיד

  10. מצפים את העוגות