לןגן

סיגרים במילוי גבינות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 25/09/2017 | 00:11
סיגרים במילוי גבינות

תקציר המתכון: עלי סיגר ממולאים בחמוציות, בצל וגבינות, מעדן אמיתי!!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל גדול וכשמיטגן להוסיף לו פטריות טריות, לטגן עוד 3 דקות ולצנן.

  2. לשים בקערה: חמוציות, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופטריות, גבינת פטה מפוררת וגבינת מוצרלה מגורדת..

  3. לתבל במלח, פלפל שחור ומעט קינמון.

  4. להניח על עלה סיגר ולסגור בעזרת ״דבק״ מקמח ומים.

  5. מה שנשאר זה רק לטגן, לזלוף מעל טחינה וסילאן ולהגיש עם ירקות חתוכים.