לןגן

רולדת תמרים ואגוזים

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 24/09/2017 | 23:41
רולדת תמרים ואגוזים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את כל המרכיבים ביחד הקערה ומערבבים לבצק אחיד ורך מאוד

  2. נותנים לבצק לנוח כחצי שעה בערך

  3. לאחר מנוחה מחלקים את הבצק ל8 חלקים שווים

  4. עם מעט קמח פותחים כל חלק לעלה דק אך לא דק מידיי

  5. מורחים ממרח תמרים מפזרים אגוזי מלך קצוצים

  6. מגלגלים לרולדה אופים בתנור בחום של 180 מעלות 20 דקות בערך עד לקבלת צבע שחום עדין לא יותר מיזה אחרת יהיו קשות

  7. מיד עם ההוצאה מהתנור כל עוד זה חם פורסים לפרוסות ומפזרים אבקת סוכר ונותנים להתקרר

  8. אורזים הכלי סגור נישמר טרי אפילו שבועיים אפשר לשמור גם במקרר