תקציר המתכון: ביקשתם מתכון קליל קיבלתם תהנו ❤️
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
פאי שוקולד אגוזים 🌸
בצק לשתי עוגות פאי בתבנית מספר 24
2 כוסות קמח
50 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה חתוכה טמפ׳ החדר
2 חלמונים
גרדה קליפה מתפוז אחד
כף מיץ תפוזים
הכנת הבצק :
מערבבים את הכל יחד החמאה לא נוזלית בקוביות מאד חשוב
לשים לבצק אחיד ונוח לעבודה
עושים כדור משטחים אותו על ניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה
מחלקים את הבצק לשני כדורים
בוחרים תבנית פאי מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח בקונפלור
וכך מכינים את התחתית לפאי השני
מחממים תנור מראש 170-180 מעלות כל אחת והתנור שלה
אני שמתי בתנור 170 מעלות 20 דקות או עד זהבה של הבצק
מוציאים לצינון
פאי שוקולד : מזלפים שוקולד , מכינים גנאש שוקולד , בבאן מרי שמים 50 גרם חמאה
60 מ״ל שמנת מתוקה
110 גרם שוקולד מריר איכותי
להמיס הכל לתערובת מבריקה חלקה
לאחר מכן מעבירים במסננת את השוקולד לקבל מרקם חלק
שופכים על הפאי
מפזרים אגוזי מלך
ואגוזי לוז קצוצים
בהצלחה.
מי שרוצה פאי אחד לעשות חצי מכמות המתכון 👌❤️