לןגן

פאי גנאש שוקולד

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 24/09/2017 | 14:49
פאי גנאש שוקולד

תקציר המתכון: ביקשתם מתכון קליל קיבלתם תהנו ❤️

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פאי שוקולד אגוזים 🌸

  2. בצק לשתי עוגות פאי בתבנית מספר 24

  3. 2 כוסות קמח

  4. 50 גרם אבקת סוכר

  5. 200 גרם חמאה חתוכה טמפ׳ החדר

  6. 2 חלמונים

  7. גרדה קליפה מתפוז אחד

  8. כף מיץ תפוזים

  9. הכנת הבצק :

  10. מערבבים את הכל יחד החמאה לא נוזלית בקוביות מאד חשוב

  11. לשים לבצק אחיד ונוח לעבודה

  12. עושים כדור משטחים אותו על ניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה

  13. מחלקים את הבצק לשני כדורים

  14. בוחרים תבנית פאי מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח בקונפלור

  15. וכך מכינים את התחתית לפאי השני

  16. מחממים תנור מראש 170-180 מעלות כל אחת והתנור שלה

  17. אני שמתי בתנור 170 מעלות 20 דקות או עד זהבה של הבצק

  18. מוציאים לצינון

  19. פאי שוקולד : מזלפים שוקולד , מכינים גנאש שוקולד , בבאן מרי שמים 50 גרם חמאה

  20. 60 מ״ל שמנת מתוקה

  21. 110 גרם שוקולד מריר איכותי

  22. להמיס הכל לתערובת מבריקה חלקה

  23. לאחר מכן מעבירים במסננת את השוקולד לקבל מרקם חלק

  24. שופכים על הפאי

  25. מפזרים אגוזי מלך

  26. ואגוזי לוז קצוצים

  27. בהצלחה.

  28. מי שרוצה פאי אחד לעשות חצי מכמות המתכון 👌❤️