לןגן

בולו - מאפה טוניסאי

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 24/09/2017 | 12:09
בולו - מאפה טוניסאי

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מחמותי (ז"ל) לשבירת הצום

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים מלבד את הקוביות שוקולד ו את השומשום

  2. משמנים את התבניות

  3. יוצקים את הבלילה בתבניות

  4. מכניסים את קוביות השוקולד באמצע הבלילה ולאחר מכן מפזרים שומשום (אפשר גם לשים את קוביות שוקולד ישירות לתוך הבצק ולערבב)

  5. אופים בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות 35 עד 40 דקות עד שזה מזהיב.