לןגן

עוף ברוטב כתמתם

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 24/09/2017 | 11:34
עוף ברוטב כתמתם

תקציר המתכון: עוד להיט מאילנית 😂😂

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן נטגן את הבצל עד להזהבה נוסיף את השום לטיגון קצר..כפית כורכום ...כפית פפריקה  נערבב ..,נטגן את העוף משני צידיו עד לקבלת צבע כתום ..נוסיף כף אבקת מרק עוף מהול במים רותחים (כוס)..מעט כמון..פלפל שחור גרוס ..

  2. נבשל כשעה נוסיף את הירק הקצוץ נמשיך לבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות...בישול להבה נמוכה,,,,אם חסר מים להוסיף חצי כוס.,,העוף מגיר נוזלים לכן אין צורך לבשל בהרבה מים בתאבון אילנית בניזרי