קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מכינים את גנאש השוקולד: ממיסים 2\1 מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.
מכינים את קרם השוקולד הבלגי: במיקסר במהירות בינונית מקציפים את שאר השמנת, החלב והפודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד. מעבירים את הקרם שקית הזילוף וחותכים את קצה השקית (אני אישית שמתי עם כפית)
מרכיבים את הקינוח: לכל כוס קינוח שמים קרם שוקולד בלגי ואז כפית פתי בר בטעם שוקולד ואז כפית גנאש שוקולד וכך חוזרים שוב פעם על השלב. כך שיצא לנו כל מרכיב פעמיים בכוס קינוח. צריך להיות 6 שכבות.
שמים במקרר להתייצבות. בתאבון (: