לןגן

מרק חרירה / אילנית בניזרי 💜

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 24/09/2017 | 06:49
מרק חרירה / אילנית בניזרי 💜

תקציר המתכון: מרק בריא ומזין כי יש בו הכל המתכון ששבר את הרשת

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד למצב שקוף ,להוסיף כף כורכום שטוחה  ,את העגבניות והחומוס ,מוסיפים כליטר וחצי  מים רותחים,2 כפות מרק עוף,מלח,פלפל שחור.

  2. מוסיפים את שאר המרכיבים למעט האיטריות הקמח והלימון.

  3. בישול מלא של הכל בערך שעה להבה בינונית

  4. מוסיפים את האטריות ומבשלים לעוד 5 דקות

  5. בינתיים לערבב קמח עם המים קרים שלא יווצרו גושים ,להוסיף למרק תוך כדי עירבוב,בסוף מוסיפים חצי לימון סחוט ומכבים .

  6. טיפ קטן,אני מרתיחה את העדשים לפני הבישול כ 10 דקות ומסננת.

  7. במידה ורוצים להוסיף בשר למרק מומלץ חצי קילו בשר מספר 8 שהורתח ליפני כשעתיים עם עלי דפנה פלפל אנגלי ובצל שלם לקרר את הבשר במקרר לכמה שעות ולפרוס קוביות, הבשר נכנס למרק מתחילת הבישול כמו כן ניתן להשתמש במי הבשר  (ציר ) למרק