לןגן

כבד קצוץ של סבתא לילי

מאת: לאה מאיר, פורסם: 23/09/2017 | 10:01
כבד קצוץ של סבתא לילי

תקציר המתכון: מנת פתיחה נהדרת, טעימה, נימוחה מתכון שעובר כמה דורות בבית משפחת פינגר.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם השמן תוך כדי בחישה מידי פעם עד להזהבה קלה (לא להשחים) על להבה נמוכה כשעה

  2. את הכבדים ממליחים ומפלפלים ומצפים בשכבה דקה של קמח או קמח ללא גלוטן, או קמח תפוחי אדמה

  3. מניחים על הבצלים ומטגנים עד שהם עשויים היטב (יש לוודא שכבדי העוף לא נשארים אדומים בפנים)

  4. מקררים היטב את הכבדים והבצל, שמים במטחנת בשר או במעבד מזון יחד עם הביצים הקשות וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה, טועמים ומתקנים תיבול

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה