לןגן

אורז עם עוף וצנוברים

מאת: Hagit Sigal, פורסם: 23/09/2017 | 09:06
אורז עם עוף וצנוברים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים מרק עוף (מטגנים הבצל שנחתך קצוץ+שום שנחתך קטן+הירקות חתוכים לקוביות+חזה העוף+הפטרוזיליה,מוסיפים המים +התבלינים ואבקת העוף ומביאים לרתיחה)

  2. לאחר שהמרק מוכן מוצאים את חתיכות העוף להתקרר - וכשקצת התקררו מפרקים אותם לפיסות עוף ושומרים בצד

  3. במקביל מכינים אורז כאשר במקום לבשל אותו במים מבשלים אותו בנוזל המרק באותם כמויות שרגלים לשים ביחס של 1.5 כוס מים לכוס אורז)

  4. כשאורז מוכן , מקפיצים במחבת את פיסות העוף עם טיפה צילי מתוק+חריף+רוטב ברביקיו+נוזלים מהמרק

  5. במחבת נוספת מחממים מעט שמן זית ומטנגים קלות את הצנוברים עד להזהבה

  6. כשהאורז מוכן מוציאים אותו לתבנית מפזרים מעליו את העוף ומעל את הצנוברים ובתאבון...

  7. את יתר המרק עם הירקות מגישים בנפרד