קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לברור את העדשים, לשטוף
אותם.כנל לגבי האורז, לברור ולשטוף אותו ולהניח במסננת .
את העדשים לבשל כארבעים דקות בסיר עם מים ומעט מלח עד לריכוך.
בסיר רחב עם מעט שמן לטגן את הבצלים הקצוצים דק, ניתן גם לחתוך לרצועות דקות, עד להשחמה.
להוסיף לבצל את האורז ולאדות מעט יחד, לאחר מיכן להוסיף את העדשים שבושלו קודם לכן, למלא שתי כוסות מים רותחים,
לתבל במעט כמון, מלח, פלפל שחור גרוס, רבע כפית כורכום ומעט אבקת מרק עוף,
לכסות את הסיר במגבת ומעליה להניח את המכסה של הסיר. לבשל על אש נמוכה , לא לפתוח את הסיר , לבשל בערך חצי שעה .
בתאבון ובהצלחה 🌹