לןגן

עוגת שוקולד תפוז ושקדים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 23/09/2017 | 06:28
עוגת שוקולד תפוז ושקדים

תקציר המתכון: מעדן לחיך

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם

אופן הכנה

  1. להקציף במיקסר את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות בינונית גבוהה

  2. כעבור 10 דקות להנמיך את מהירות המיקסר . ולהוסיף בזיגוג את השמן את המיץ תפוזים ולאחר את הקמח האבקת אפיה את השקדים הטחונים את הקקאו

  3. את המלח והמים הרותחים עד לאיחוד המרכיבים.

  4. התערובת מעט דלילה וכך היא אמורה להיות.

  5. לחמם תנור מראש ל-170 מעלות.

  6. ליצוק את כל תערובת העוגה

  7. לתבנית משומנת ולאפות בתנור במשך 40 דקות או עד שקיסם שנעצנו בעוגה יוצא יבש.

  8. מוציאים את העוגה מהתנור בעודה חמה מטפטפים מעליה מעט מיץ תפוזים (שתהיה רטובה ועסיסית.

  9. בסיר קטן שמים את השוקולד שבור לקוביות עם השמנת מתוקה ומכינים גנאש.

  10. שהעוגה מצתננת יוצקים עליה את הקרם מקררים ואם רוצים מעטרים בסוכריות משובחות.

  11. עוגה עשירה בטעמה.

  12. באהבה מרי שרעבי

  13. 🍰💋❤