לןגן

דג מרוקאי

מאת: אסנת מנשס, פורסם: 23/09/2017 | 06:21

תקציר המתכון: נסיכת הנילוס גמבה עגבניות פלפל צ'ילי חריף שום הוסברה כורכום פפריקה שמן מלח

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לשים מעט שמן.

  2. לחתוך פלפל גנבה אדום לרצועות ולסדר שכבה.

  3. לחתוך עגבניות לסדר שכבה מעל הפלפל.

  4. לפזר שיני שום, הוסברה

  5. פלפל צ'ילי. מעל לשים מלח וכורכום.

  6. מעל לסדר את הדגים.

  7. לשים מים בגובה הירקות . ולהביא לרתיחה