לןגן

פשטידה בטטה ותרד

מאת: אסנת מנשס, פורסם: 23/09/2017 | 04:53

תקציר המתכון: https://www.buzzfeed.com/melissaboyajian/breakfast-just-got-better-with-this-sweet-potato-crust?utm_term=.fv57pWP5W#.yqERbzK4z

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את הבעיה ולפרוס את לפרוסות דקות.

  2. לשמן תבנית, ולסדר את הבטטות.

  3. לאפות בתנור על 180 כ20 דקות.

  4. לחתוך בצל ולטגן , להוסיף את התרד.

  5. להוציא את התבנית מהתנור, להוסיף אליה את תערובת הבצל והתרד.

  6. בקערה לערבב 4 ביצים , ו2 חלבונים מלח פלפל פפריקה וחצי כוס חלב

  7. לשפוך לתבנית ולהכניס לאפיה 15 דקות