לןגן

פאי קרם פירות

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 22/09/2017 | 23:47
פאי קרם פירות

תקציר המתכון: פאי לחגיגה מיוחדת 👏❤️

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק לפאי :

  2. 2 כוסות קמח

  3. 50 גרם אבקת סוכר

  4. 200 גרם חמאה חתוכה טמפ׳ החדר

  5. 2 חלמונים

  6. הכנת הבצק :

  7. מערבבים את הכל יחד החמאה לא נוזלית בקוביות מאד חשוב

  8. לשים לבצק אחיד ונוח לעבודה

  9. מחלקים את הבצק לשניים בכדור אחד של הבצק נוסיף גרדת קליפת תפוז וכפית מיץ תפוזים

  10. בחלק השני של הבצק משאירים כמו שהוא

  11. עושים כדורים משטחים על ניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה

  12. הכנת קרם :

  13. 250 מ״ל שמנת מתוקה

  14. 80 גרם אינסטינג פודינג

  15. 2 כפות סוכר

  16. הכנת הקרם :

  17. מקציפים הכל במיקסר 3 דקות ומעבירים לשק זילוף עם צנטר כוכב בינוני

  18. הכנת הקישוטים :

  19. בוחרים פירות עונה חתוכים קטן

  20. בוחרים תבנית פאי מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח בקונפלור , במקרה שלי אני בחרתי תבנית פאי אישי

  21. שמים בתנור 170 מעלות רבע שעה או עד זהבה של הבצק

  22. מוציאים לצינון

  23. פאי תפוזים: מזלפים קרם ומקשטים בפירות

  24. פאי שוקולד : מזלפים שוקולד , מכינים גנאש שוקולד שתי האפשרויות מעולות

  25. מזלפים קרם ומקשטים בפירות

  26. בהצלחה ❤️