לןגן

כרעיים ממולא פרות יבשים

מאת: אסנת מנשס, פורסם: 22/09/2017 | 13:51

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

פרות יבשים

אופן הכנה

  1. לבקש מה קצב לנקות את הכרעיים מעצמות, את העור להשאיר.

  2. רוטב פנימי, לערבב

  3. ריבה

  4. שמן

  5. מלח

  6. פלפל

  7. לימון

  8. למרוח על החלק הפנימי של העוף

  9. בקערה לקצוץ ולערבב פרות יבשים.

  10. לשים חופן פרות יבשים על החלק הפנימי של העוף ולגלגל.

  11. להניח בתבנית כאשר החלק הפתוח כלפי מטה.

  12. משרה:

  13. חומץ בן יין

  14. חרדל

  15. סי לאן

  16. מלח

  17. פלפל , לערבב ולמרות את כל העופות מלמעלה.

  18. לכסות בנייר כסף, ולכפות ב180 כשעתיים