לןגן

ריבת חבושים

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 22/09/2017 | 07:51
ריבת חבושים

תקציר המתכון: ריבה טעימה ומפנקת

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את החבושים במים רותחים כ-5 דקות

  2. לחתוך לחתיכות ( מה שבוחרים: פרוסות, קוביות..)

  3. לשים בסיר 2 כוסות סוכר ומים ככוס ורבע ( אני השתמשתי במי הבישול של החבושים)

  4. לשים פרוסת לימון ופרוסות תפוזים ולהביא לרתיחה טובה

  5. עד שהסוכר נמס היטב.

  6. להוסיף את החבושים ולבשל תוך כדי ערבוב עד ליצירת סירופ מעט סמיך.

  7. 5 דקות לפני שמכבים את האש להוסיף 1/2 לימון סחוט ו1/2 מקל קינמון .

  8. להביא לרתיחה טובה ולכבות אש.לצנן.

  9. להעביר לצנצנת מעוקרת ולאחסן במקרר.