קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לערבב בקערת המקסר את מרכיבי הבסיס
אין צורך בהפרדת ביצים
לקצף יציב
להניח על נייר אפייה
ולאפות 12 דקות 180 מעלות. לצנן מעט.
להקציף את השמנת מתוקה עם הסוכר עד לקצף יציב.
להרכבת המנה
בבסיס הכוס נניח חתיכת בסיס עליו נמלא קצפת
מעל הקצפת את הגנאש מריר
ניתן לפזר קוקוס קלוי ודובדבנים מסוכרים.
להכניס למקרר לפחות לשעתיים להתייצבות.
בתאבון ובהצלחה 🌹