תקציר המתכון: לחם מיוחד וטעים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לשים בקערה שמרים כוס מים וסוכר לתת לנוח רבע שעה
להוסיף את יתרת הקמח מלח סילאן ועוד חצי כוס מים ולערבב להוסיף אגוזים תמרים ובסוף את השמן
צריך לקבל בצק נעים לכסות ולהתפיח בערך שעה
אפשר להכניס לילה למקרר
להוציא אחרי שעה ללוש ושוב התפחה
לחלק ל4 כדורים לתת לנוח לרדד ולגלגל כמו רולדה לקמח היטב
לחם תנור 180 מעלות ולאפות
אחרי רבע שעה להבריש עם מעט מים עם מעט סוכר ומלח לא למחוק את הקמח לחזור על הפעולה שלוש פעמים עד סוף האפיה
זמן אפיה 35 דקות
להוציא לצנן על רשת
אפשר לאפות בתבנית בגאיםמאו תבנית רגילה