לןגן

לחם תמרים ואגוזים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 21/09/2017 | 21:19

תקציר המתכון: לחם מיוחד וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים כוס מים וסוכר לתת לנוח רבע שעה

  2. להוסיף את יתרת הקמח מלח סילאן ועוד חצי כוס מים ולערבב להוסיף אגוזים תמרים ובסוף את השמן

  3. צריך לקבל בצק נעים לכסות ולהתפיח בערך שעה

  4. אפשר להכניס לילה למקרר

  5. להוציא אחרי שעה ללוש ושוב התפחה

  6. לחלק ל4 כדורים לתת לנוח לרדד ולגלגל כמו רולדה לקמח היטב

  7. לחם תנור 180 מעלות ולאפות

  8. אחרי רבע שעה להבריש עם מעט מים עם מעט סוכר ומלח לא למחוק את הקמח לחזור על הפעולה שלוש פעמים עד סוף האפיה

  9. זמן אפיה 35 דקות

  10. להוציא לצנן על רשת

  11. אפשר לאפות בתבנית בגאיםמאו תבנית רגילה