לןגן

תבשיל שוקיים בדבש תפוא פטריות ובצלים ברוטב

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 21/09/2017 | 13:35
   תבשיל שוקיים בדבש   תפוא פטריות ובצלים ברוטב

תקציר המתכון: מנה שהילדים שלי אוהבים במיוחד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול לעוף

אופן הכנה

  1. לתבל את העוף ולשים במקרר למספר שעות לספיגת טעמים( אפשר לוותר על ההשרייה למי שממהר)

  2. לסדר בסיר רחב תפוא חתוכים. מעל לפזר את הבצלים ואז את השוקיים.

  3. להוסיף מים רותחים ותיבול ולבשל עד לרתיחה טובה.

  4. להוסיף פטריות ולבשל עד לריכוך.

  5. לפזר בצל ירוק קצוץ ולבשל עוד מספר דקות.

  6. להגיש ולהתענג