תבשיל שוקיים בדבש תפוא פטריות ובצלים ברוטב
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 21/09/2017 | 13:35
תקציר המתכון:
מנה שהילדים שלי אוהבים במיוחד
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
תיבול לעוף
-
2 בצלים חתוכים קוביות
-
1 שן שום כתוש
-
מלח, פפריקה, כורכום, פלפל מקאלף , כף רוטב טריאקי, 2 כפות דבש, 2 כפות שמן, פיטרוזיליה. יבשה, מעט פלפל צילי גרוס
-
3-4 תפוא גדולים חתוכים קוביות גדולות
-
מים רותחים עד כיסוי
-
פטריות טריות חתוכות / פרוסות
-
תיבול לרוטב: מעט אבקת מרק, מעט פיטרוזיליה יבשה, 2-3 שבבי בצל מטוגן
-
גבעולי בצל ירוק קצוצים, כ5 דקות לפני שמכבים את הגז.
אופן הכנה
-
לתבל את העוף ולשים במקרר למספר שעות לספיגת טעמים( אפשר לוותר על ההשרייה למי שממהר)
-
לסדר בסיר רחב תפוא חתוכים. מעל לפזר את הבצלים ואז את השוקיים.
-
להוסיף מים רותחים ותיבול ולבשל עד לרתיחה טובה.
-
להוסיף פטריות ולבשל עד לריכוך.
-
לפזר בצל ירוק קצוץ ולבשל עוד מספר דקות.
-
להגיש ולהתענג