קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
תחילה ננקה את חלקי העוף
בסיר עמוק נניח את העוף,
עם גזרים חתוכים, בצל אחד גדול, נמלא מים ונביא לרתיחה .
לאחר הרתיחה נוסיף חצי כפית כורכום, מלח, אבקת מרק עוף, גבעולי ועלי סלרי ושמיר , נבשל את המרק לאחר רתיחה על אש בינונית עד לריכוך העוף והגזר.
ניתן להוסיף גם קוביות תפואד, אני לא מוסיפה כי אוהבת שמי המרק יהיו צלולים , ניתן להוסיף גם קישואים ושורש פטרוזיליה וסלרי .
בתאבון ובהצלחה 🌹