לןגן

מוס שוקולד נוטלה

מאת: מירי גולני, פורסם: 21/09/2017 | 06:52
מוס שוקולד נוטלה

תקציר המתכון: מוס טעים מאוד וקל להכנה - מ-2 רכיבים בלבד. המתכון בהשראתה של ניקי ב.

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרכך במיקרוגל את הנוטלה (כ- 50 שניות) - להשגיח ולהסיר את כיסוי הכסף במלואו שלא ישארו שאריות מהכיסוי כדי שהכלי לא יתפוצץ.

  2. להקציף את השמנת. לקראת סוף ההקצפה להוסיף בהדרגה את הנוטלה ולהקציף עד שהמוס יציב.

  3. לשפוך לכוסות הגשה (במקרה שלי התערובת הספיקה ל-12 כוסות בגודל בינוני)

  4. עדיף להכין יום לפני ההגשה. במידה ומקשטים עם קצפת... להמתין מספר שעות עד שהמוס התקשה ורק אז לקשט.