לןגן

פלפל ממולא

מאת: אסנת מנשס, פורסם: 21/09/2017 | 02:31

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוריד לפלפל את החלק ה העליון ולשמור אותו כמכסה.

  2. לחתוך מעט גם בחלק התחתון על מנת שהנוזלים יחדרו.

  3. לטגן בצל ,להוסיף בשר טחון ולו גם, להוסיף

  4. תבלינים מלח פלפל רסק עגבניות קינמון בהרי ולטגן לערבב ביחד.לצנן.

  5. ולשטוף אורז ולהוסיף לקערה.

  6. להוסיף עגבניה קצוצה.

  7. את תערובת לערבב היטב

  8. למלא את הפלפלים עד לגובה 3/4 מהפלפל ,ולסדר בסיר.

  9. במעבד מזון לשים מים ,עגבניות, מלח ,פלפל חצי כפית סוכר, שום

  10. לשפוך מעל הפלפל ולבשל על הגז על אש נמוכה כחצי שעה

  11. להעביר לתנור על חום נמוך