לןגן

טביט - אורז ערקי

מאת: אסנת מנשס, פורסם: 21/09/2017 | 02:22

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את העוף עם בצל,

  2. כוס אורז לשטוף ולסנן ולהוסיף לסיר עם העוף ולהמשיך לטגן.

  3. בסיר נפרד ליצור רוטב ,

  4. לשים את הרסק עגבניות

  5. קינמון

  6. מלח פלפל

  7. כוס וחצי מים

  8. ולהרתיח.

  9. את הרוטב לשפוך לסיר עם העוף והאורז ולבשל על אש נמוכה עד לספירת הנוזלים

  10. להכניס לתנור לשלוש שעות בחום נמוך