לןגן

גבינה אפויה בזילוף קרמל

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 21/09/2017 | 00:53
גבינה אפויה בזילוף קרמל

תקציר המתכון: עוגת השנה שלי בהקדשה עם שנה טובה אלכן מה-❤️

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מתכון

הכנת סירופ

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים לקצף יציב 3 דקות

  2. בקערה שמים את החלמונים ומוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים לתערובת חלקה ללא גושים

  3. וכאן השלב שבו אתן מאחדות קערת החלבונים שהקפצנו יחד עם קערת החלמונים והגבינות שהכנו בתנועות ערבוב קיפול

  4. בחרו תבנית שאתן רוצות לאפות בה בעיקרון עד קוטר 26

  5. מחממים תנור מראש 160 מעלות אופים שעה ומורידים לאחר שעה ל- 150 מעלות חצי שעה נוספת , לא פותחים את התנור בסיום האפיה לפחות חצי שעה

  6. לאחר שהעוגה קרה והיתה במקרר לפחות 4 שעות אנו מזלפים את הסירופ שהכנו וכמובן לא כאשר הסירופ רותח

  7. תכינו לאחר הביס הראשון ספרו איך היה

  8. בהצלחה ❤️