לןגן

בשר ראש עם חומוס

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 20/09/2017 | 02:47
בשר ראש עם חומוס

תקציר המתכון: מנה מהממת לשבת וגם לחג, הבשר נימוח וטעים כל כך!!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח רבע שעה בשר ראש ולשטוף

  2. להרתיח שוב עם מים חדשים לפחות שעה וחצי. לשטוף את הבשר ולחתוך לקוביות קטנות.

  3. בסיר אחר לטגן מעט בשמן 10-12 שיני שום,

  4. כפית פפריקה מעושנת,

  5. פלפל שחור, צ'ילי גרוס, מלח, מעט כורכום,

  6. להוסיף חומוס וסודניות קטנות,

  7. כפית סחוג אדום ומים, להרתיח ולהוסיף כף מרק עוף וכמון.

  8. כפית פפריקה אדומה וכפית פפריקה חריפה עם כוס ח'פ שמן(זה יוצא פחות מכוס שמן)

  9. לבשל 10 דקות ולהוסיף את הבשר.

  10. לבשל חצי שעה ולצמצם נוזלים.