לןגן

לחמניות מתוקות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/09/2017 | 22:08

תקציר המתכון: לקשט את השולחן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר כוס מים כוס קמח לעשר דקות

  2. להוסיף את יתרת הקמח הביצים מים ולערבב להוסיף מלח וניל ולערבב להוסיף את השמן את ולערבב לקבלת בצק רך ונעים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה

  3. לחלק לכדורים לתת לנוח עשר דקות

  4. לעשות צורה לתת לתפוח רבע שעה לחמם תנור 180 מעלות

  5. להבריש את הלחמניות ולאפות חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה

  6. לפני שצוציאים מהתנור להבריש עם הדבש לקבלת לחמניה מבריקה