לןגן

כבד בקר עם פטריות דבש ויין מתוק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/09/2017 | 21:14
כבד בקר עם פטריות דבש ויין מתוק

תקציר המתכון: מושלם לחג ולכל ימות השנה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שורפים את הכבד בגריל וחותכים אותו לקוביות קטנות

  2. 2) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות יחד עם הכבד , ממשיכים לטגן עד להזהבה

  3. 3) מכניסים את השאר המצרכים ללא הנוזלים ל10 דקות תוך כדי ערבוב

  4. 4) מוסיפים את היין ומצמצמים על אש נמוכה כ שעה וחצי

  5. בתאבון