לןגן

ריבת חבושים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 18/09/2017 | 23:56
ריבת חבושים

תקציר המתכון: ריבת חבושים מהממת לראש השנה 😀

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח במי ברז ומעט לימון 4 חבושים שלמים לפחות 20 דקות, לסנן ולצנן..

  2. לחתוך את החבושים ל-8 פלחים.. לחצי ואז כל חצי לארבע פלחים ולהוציא את הליבה הקשה.

  3. בסיר רחב להניח את פלחי החבושים, לשים 3 וחצי כוסות סוכר, כפית שטוחה קינמון, קורט ציפורן טחונה, כפית תמצית וניל ו 2 כוסות מים מהברז.

  4. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.. לכסות את הסיר לעשרים דקות בערך, להסיר את המכסה, להוסיף מיץ מלימון סחוט ולבשל על אש בינונית עוד כחצי שעה בערך..