לןגן

כבד עוף מטוגן עם בצל תפוחי אדמה של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 18/09/2017 | 19:10
כבד עוף מטוגן עם בצל תפוחי אדמה של סבתא לאה

תקציר המתכון: מתכון משודרג לגרסה הקלאסית של כבדי עוף מוקפצים עם בצל, התוספת עם תפוחי האדמה הופכת את המנה למנצחת וטעימה, מתכון קל ומהיר להכנה.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאז' עם ציפוי נון סטיק, מחממים שמן על להבה גבוהה, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה קלה

  2. מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים, כבד העוף הצלויים ומטגנים עד השחמה קלה

  3. מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים בעדינות עם כף

  4. מוסיפים את רוטב הסילאן, מים רותחים, ושוב מערבבים בעדינות עם כף, סוגרים את הסיר במכסה ומבשלים עוד 10 דקות ומגישים

  5. ממליצה להגיש את המנה עם חלה, פירה, אורז לבן "מעדן"

  6. טיפ ...

  7. הכבד הוא איבר עדין מאוד, לכן אני ממליצה לא לצלות יותר מידי את הכבד, הכבד מתייבש ואז מפספסים את הטעם המיוחד שלו, אני נוהגת לצלות בתנור על הרשת ובתחתית מניחה תבנית חד פעמית כדי שכל הנוזלים והדם יחלחלו עליה, ממליצה להקפיד שהרשת לא תיגע בתבנית

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה