לןגן

בורקס בשר

מאת: רות מזרחי, פורסם: 18/09/2017 | 06:02
בורקס בשר

תקציר המתכון: מכינים מראש אופים ומקפיאים ותמיד יש משהו טעים לארוחות בשריות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבשר עם הבצל והתבלינים עד לריכוך מלא.

  2. פורסים את בצק העלים לארבע חלקים שווים.

  3. ממלאים כל חלק ומגלגלים.

  4. מפזרים שומשום ופורסים.

  5. אופים בתנור חם עשרים דקות