לןגן

פטריות במילוי בשר בציפוי קריספי

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 18/09/2017 | 03:29
פטריות במילוי בשר בציפוי קריספי

תקציר המתכון: פשוט להיט!!! נחטפות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הבשר ולפורר בעזרת מזלג עד שהוא נהיה אפור,להוסיף את הכוסברה לתבל במלח פלפל שחור וחצי כף תבלין ראס אל חנות ואת הרוטב ברביקיו,ניתן להוסיף לתערובת הבשר את הרגליים של הפטריות שמורידים.כשהתערובת מתקררת למלות את הפטריות-רצוי להכין יום לפני ולהניח במקרר כך התערובת מתהדקת לפטריות ויהיה יותר קל לטבול בביצה.

  2. לערבב בצלחת את חומרי הציפוי לטבול בביצה ואחכ בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק.בהצלחה חופית אלמקייס