תקציר המתכון: פשוט להיט!!! נחטפות
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הבשר ולפורר בעזרת מזלג עד שהוא נהיה אפור,להוסיף את הכוסברה לתבל במלח פלפל שחור וחצי כף תבלין ראס אל חנות ואת הרוטב ברביקיו,ניתן להוסיף לתערובת הבשר את הרגליים של הפטריות שמורידים.כשהתערובת מתקררת למלות את הפטריות-רצוי להכין יום לפני ולהניח במקרר כך התערובת מתהדקת לפטריות ויהיה יותר קל לטבול בביצה.
לערבב בצלחת את חומרי הציפוי לטבול בביצה ואחכ בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק.בהצלחה חופית אלמקייס