לןגן

נשיקות מרנג

מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 18/09/2017 | 00:56
נשיקות מרנג

תקציר המתכון: מתכון מהאתר נשיקה בהזמנה (יש שם סרטון הכנה מעולה )

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם מים .

  2. שמים בקערת נירוסטה את החלבונים והסוכר (ללא אבקת הסוכר ) ומניחים מעל הסיר .

  3. יש לדאוג שהמים לא יגעו בתחתית של הקערה .

  4. מערבבים 10 דקות עד שכל הסוכר נמס .

  5. מעבירים למיקסר להקצפה עד לקבלת קצף סמיך

  6. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עוד דקהה .

  7. מעבירים לשק זילוף

  8. אופים בתנור בחום 80 מעלות (2) בטורבו .כשעתים שלוש

  9. כאשר הנשיקות יבשות ומוכנות מפרידים אותם בעדינות מהנייר אפיה (או מדף השקף ).

  10. לשמור בכלי אטום